3 oktober 2016

Herfstpizza: pizza met peer en geitenkaas

Pizza met peer en geitenkaas

Het plukseizoen is in volle gang, de boomgaarden hangen vol appels en peren. Het is dan ook tijd voor een lekkere seizoenspizza met peer.

Voor deze heerlijke pizza  gebruik je de volgende ingrediënten:

  • handperen
  • geitenkaas
  • crème fraiche
  • citroen
  • rucola
  • peper

Schil de peren en snijd ze in stukjes. Om te voorkomen dat de peren verbranden, sprenkel je citroensap eroverheen. Meng crème fraiche met geitenkaas en breng op smaak met peper. Besmeer de pizzabodem hiermee. Beleg vervolgens met stukjes peer en leg de pizza in de oven. Bestrooi de pizza voor het opdienen met rucola.

 

Eet smakelijk!

 

Meer lezen?

1m leestijd

Flammkuchen met gedroogde ham en druiven

21 september 2017

Lees meer

1m leestijd

Herfstpizza: pizza met peer en geitenkaas

3 oktober 2016

Lees meer

1m leestijd

Pizza als nagerecht

22 juni 2016

Lees meer

1m leestijd

Pizzadeeg invriezen

20 april 2016

Lees meer

2m leestijd

Pizzadeeg maken

20 april 2016

Lees meer

1m leestijd

Van deegbol naar pizzadeeg

18 april 2016

Lees meer

3m leestijd

We gaan weer naar buiten!

11 april 2016

Lees meer

spinazie

1m leestijd

Spinazie, een lekker ingrediënt voor een voorjaarspizza.

11 maart 2016

Lees meer

1m leestijd

Pizza met spinazie en blauwschimmelkaas

18 januari 2016

Lees meer

1m leestijd

Tips om een caloriearme, verse en voedzame pizza te maken

2 januari 2016

Lees meer

1m leestijd

Kaneelrolletjes

30 november 2015

Lees meer

1m leestijd

Herfst pizza met kastanje champignons en spinazie

19 november 2015

Lees meer

1m leestijd

Pizza met pompoen, rode ui en spek

10 november 2015

Lees meer

1m leestijd

Flammkuchenbodem

3 november 2015

Lees meer

1m leestijd

Tomatensaus

20 oktober 2015

Lees meer

2m leestijd

Pizzadeeg maken

20 oktober 2015

Lees meer

1m leestijd

Flammkuchen Vitello Tonato

20 oktober 2015

Lees meer

1m leestijd

Flammkuchen Peer & Blauwschimmelkaas

20 oktober 2015

Lees meer

Carpaccio

1m leestijd

Flammkuchen carpaccio

20 oktober 2015

Lees meer

1m leestijd

Klassieke flammkuchen

9 september 2015

Lees meer