Referenties

Referenties

Hieronder vindt u enkele reacties van klanten die onze pizza oven hebben gehuurd.

 • Ik gaf een verjaardagsfeest met 50 gasten op een camping in Zeewolde. Het leek ons leuk om met zijn allen pizza’s te bakken en huurden de pizza-oven van Home made pizza. Ook kochten we bij Wilma Ritsema de deegbollen. Ik ben heel tevreden over Home made pizza. Vanaf het begin was er een hele goede communicatie met Wilma. Ook bij het afleveren van de oven namen ze de tijd om alles even uit te leggen. Ze zijn heel behulpzaam en klantvriendelijk. Het bakken van de pizza’s was een groot succes! De oven was heel makkelijk te gebruiken en de pizza´s waren heerlijk. Ook was het hartstikke leuk om met alle kinderen en volwassenen samen de pizza´s te bakken. Voor herhaling vatbaar!                                       
 • Wat hebben wij een leuke avond gehad dankzij de oven van Home made pizza!
  Het leuke is dat je met elkaar bezig bent met de voorbereidingen voor het maken van de pizza’s en we hebben voor de vlees liefhebbers het ook kunnen gebruiken als barbecue.
  Was een super tuinfeestje, bedankt voor de aflevering en jullie goede tekst en uitleg voor het gebruik en de recepten. Dit is voor een personeelsfeestje ook echt een aanrader!
 • Op een zondag hadden we met 20 familieleden van 7 tot 80 jaar wat leuks te vieren. Door een berichtje op facebook zag ik dat Wilma Ritsema van Home Made Pizza, een hout gestookte pizza oven verhuurd met alle benodigdheden. Dat was een super plan. We konden de oven bij haar ophalen. Deze past achter in een grote auto. We kregen een duidelijke uitleg op papier met de werkwijze, maar ook met recepten voor pizzadeeg en rode saus.
 • Het leuke van zelf een pizza maken is dat het een gezellige manier is van zelf je eten bereiden. De voorbereidingen van het snijden van het beleg, het maken van het deeg, het opstoken van de oven en dan natuurlijk het maken van de pizza zelf. Nadat iedereen een eigen pizza had gemaakt vonden de kinderen het geweldig om nog een pizza voor de ouderen te maken. Omdat de pizza’s niet heel groot zijn kun je makkelijk twee of drie opeten. Het is een hele leuke ontspannen manier om met elkaar te zijn. We hebben echt een heerlijke middag gehad. Het is echt een aanrader.
 • Heerlijk gegeten, de pizza’s zijn inderdaad zoals je ze zelden proeft. Mijn complimenten!

Snel contact

Waarom Home Made Pizza?

Snelle levering
Goede service en uitleg
Compacte oven
Eenvoudig te vervoeren
Op elke locatie te gebruiken
Geen stroom of gas nodig

Bel me terug

  Naam

  Telefoonnummer